Skip to content

DIENSTEN

Afwijkingen in de vorm van hotspots
Schermafbeelding 2023-09-19 144048-min
Screenshot Hammer Thermisch 3D model appartementencomplex 3 kopie
Schermafbeelding 2023-10-05 190022-min

ONDERZOEK & DATA

Thermische inspecties

Inspectie van PV-panelen

Aan de hand van een warmtescan kunnen verborgen defecten worden opgespoord, zoals kapotte cellen, kapotte dioden, storm- en hagelschade of uitgevallen panelen. Naar aanleiding van de bevindingen kunnen de panelen gerepareerd of vervangen worden om zo het rendement weer te optimaliseren.

Warmtescan van gebouwen

Met een warmtescan worden isolatiegebreken en warmtelekken in de gevels en het dak van een gebouw in kaart gebracht. Met deze kennis kunnen er isolatie of renovatiemaatregelen worden getroffen om het warmteverlies tegen te gaan. Aan de hand van een overzichtelijk thermisch 3D model krijgt u snel en eenvoudig een beeld van de situatie.

Lekdetectie in platte daken

Met een thermische camera kunnen waterlekken in een bitumen dak worden gelokaliseerd, zodat er gericht gerepareerd of vervangen kan worden.

Warmtescan van installaties

Warmte ontwikkeling in installaties als airconditioning, waterhuishouding en elektra wordt in kaart gebracht, waardoor brandgevaar, potentiële schade en verlies van rendement kan worden verminderd of voorkomen.

Maatwerk thermografisch onderzoek

De mogelijkheden van thermografie zijn zeer breed. Denk bijvoorbeeld aan het opsporen van koudelekkage in koelpakhuizen, inspectie van windmolens of industriële leidingen. Of toepassingen in natuur & milieu, zoals het opsporen van (illegale) lozingen, zoute kwellen, reekalfjes of beginnende bosbranden. Ook voor maatwerk thermografische inspectie of onderzoek kunt u bij ons terecht.

ONDERZOEK & DATA

Visuele inspecties​

Inspectie van pv-systemen

Met een camera met hoge resolutie wordt een scan gemaakt van een grondgebonden pv-systeem of een pv-systeem op een dak. Hiermee wordt visueel zichtbare schade die bijvoorbeeld ontstaan is door storm, hagel, ouderdom of verkeerde montage gedetecteerd. De afwijkingen en defecten worden gerapporteerd.

Inspectie van gebouwen

Met een gedetailleerde visuele scan van de gevel of het dak van een gebouw wordt nauwkeurig in kaart gebracht waar zich gebreken bevinden of waar deze zich waarschijnlijk zullen gaan voordoen. Toegepast bij bijvoorbeeld lekkage, stormschade, inventarisatie of onderhoud.

Inspectie van infrastructuur

Met drone kunnen nodige of verplichte inspecties aan (vitale) infrastructuur worden verricht. De drone is hierbij niet afhankelijk van toegankelijkheid voor mensen en kan ook moeilijk begaanbare plaatsen in beeld brengen.

Knipsel 2-min
WhatsApp Image 2023-04-28 at 15.15.31 (15)
Schermafbeelding 2023-11-03 183924
WhatsApp Image 2023-04-28 at 15.15.31 (24)-min
WhatsApp Image 2023-04-28 at 15.15.31 (36)-min
COMMUNICATIE & PRESENTATIE

Drone foto’s en video’s

Video’s en foto’s voor marketingdoeleinden

Uw bedrijf of project wordt op een schitterende en unieke manier vastgelegd op dronefoto's en/of in een dronevideo, op de manier die het beste bij uw bedrijf past.

Projectfoto- en videografie

De voortgang van project op een unieke manier van begin tot eind vast. Hiermee kunt u eventuele belanghebbenden op de hoogte houden van de vorderingen en ontvangt u na oplevering een prachtig en uniek overzicht van het project.

FAQs

Veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet tussen?

Schroom niet en neem contact op, wij streven ernaar binnen 1 werkdag te antwoorden!

Videomateriaal:
Maximum resolutie 4K

Foto’s:
Maximum resolutie: 48 Megapixel

De kosten voor een thermografische drone inspectie zijn van verschillende factoren afhankelijk, zoals de locatie van het gebouw, de grootte en de aanvullende wensen.
Gemiddeld kost een thermografische drone inspectie van een VVE 1000 tot 2000 euro. Een uitgebreide thermografische drone inspectie van een woonhuis kost ongeveer 250 euro.

Het vliegen met drones in en om een bebouwde omgeving is onder sommige omstandigheden legaal. Zowel de dronepiloot als de drone moeten aan bepaalde wettelijke eisen voldoen, en er mag in geen geval privacy geschonden worden.

Pricing Plan

Affordable Pricing Plan

BASIC PLAN

Curabitur venenatis metus felis, quis malesuada augue.

$ 240 / Project
 • Consultation
 • Full Footage
 • Editing Process
 • 24/7 Support

REGULAR PLAN

Curabitur venenatis metus felis, quis malesuada augue.

$ 340 / Project
 • Consultation
 • Full Footage
 • Editing Process
 • 24/7 Support

PREMIUM PLAN

Curabitur venenatis metus felis, quis malesuada augue.

$ 450 / Project
 • Consultation
 • Full Footage
 • Editing Process
 • 24/7 Support